040 241 272 | matic.gricnik@gmail.com

CGP - oblikovanje celostne grafične podobe

Celostna grafična podoba je obraz vašega podjetja!

Celostna grafična podoba je vizualna upodobitev, s katero podjetje gradi na svoji prepoznavnosti. Hkrati je prvo marketinško orodje, s pomočjo katerega se pridobiva potencialne stranke.

Elementi celostne grafične podobe

Logotip je prvo in najmočnejše orodje celostne grafične podobe. Je simbol, ki predstavlja ne samo dejavnost podjetja, temveč odraža tudi vizijo in poslanstvo podjetja ter zgodovino in prihodnost podjetja.

Vizitka je nadgradnja logotipa. Strankam ponudi še osnovne podatke podjetja ter nepogrešljive kontaktne podatke. Kvalitetno oblikovana vizitka je lahko tisti ‘je no se qua’, ki bo zagotovil, da se bodo stranke spomnile na vas.

Dopisni list je ključnega pomena za komunikacijo s strankami ali z drugimi podjetji. Poleg podatkov, ki jih nosi vizitka, so na dopisnem listu še podrobnejše informacije o vašem podjetju.

Naj vas stranke in poslovni partnerji prepoznajo že takrat, ko dobijo na mizo pošto – s pomočjo kuverte.

Zgoraj našteti elementi sestavljajo temelje vašega CGP-ja. Seveda pa to še zdaleč ni vse. Podjetje se lahko na trgu predstavlja še na veliko načinov, ki spadajo pod kategorijo CGP, kot na primer žig, informacijske brošure in letaki, katalogi, označevalne table in panoji, promocijska oblačila, avtomobilske nalepke, …

Še danes poskrbite za kvalitetno izdelano celostno grafično podobo in si s tem zagotovite svoje mesto na trgu!

cgpMINI

290

Oblikovanje logotipa (logoMINI paket)Oblikovanje črno-bele verzije logotipaOblikovanje dopisnega lista (MS Word oblika)Oblikovanje vizitke (vizitkaMINI paket)Oblikovanje kuvertePošlji povpraševanje

cgpMAXI

550

Oblikovanje logotipa (logoMAXI paket)Oblikovanje črno-bele verzije logotipaOblikovanje dopisnega lista (MS Word + PDF oblika)Oblikovanje računa (MS Word + PDF oblika)Oblikovanje kuverteOblikovanje vizitke (vizitkaMAXI paket)Oblikovanje žigaOblikovanje + izdelava podpisa za e-poštoPošlji povpraševanje

cgpPROFI

od 1100

Oblikovanje logotipa (logoPROFI paket)Oblikovanje dveh konceptov CGP na podlagi logotipa (vizitka + kuverta + dopis)Oblikovanje črno-bele verzije logotipaOblikovanje dopisnega lista (MS Word + PDF oblika)Oblikovanje računa (MS Word + PDF oblika)Oblikovanje kuverteOblikovanje vizitke (vizitkaMAXI paket)Oblikovanje dodatnih vizitk (za direktorja, za sodelavce, za oddelke podjetja, ...)Oblikovanje žigaOblikovanje + izdelava podpisa za e-poštoOblikovanje + izdelava dodatnih podpisov (za direktorja, za sodelavce, za oddelke podjetja, ...)Oblikovanje enega kosa promocijskega oblačilaPošlji povpraševanje

CGP Elektro Verdinek

CGP / Vizitke

Oblikovanje logotipa

Prvega vtisa se ne da popraviti – poskrbite, da boste že s prvim vtisom navdušili vsakogar. Logotip je pri tem ključnega pomena!

Logotip ni le znak, skupek črk in grafičnih elementov. Je poenostavljena vizualna prezentacija vašega podjetja ali branže. Logotip pri gledalcu na podzavestni ravni vzbudi ogromno občutkov, ki se nanašajo na vas, saj je to vaš logotip. S skrbno oblikovanim logotipom boste zagotovili, da bodo vaše stranke o vas razmišljale le najboljše.

logoMINI

85

BesediloOsnovni grafični elementiDefiniranje pisave3 predlogi logotipaPošlji povpraševanje

logoMAXI

225

BesediloNapredni grafični elementiDefiniranje pisave4 predlogi logotipaPošlji povpraševanje

logoPROFI

450

BesediloZahtevni grafični elementiPersonalizirana tipografija6 predlogov logotipaPošlji povpraševanje

Logotip Turbotrimm

Logotipi

Logotip Roteus

Logotipi

Logotip MojINdom

Logotipi

Oblikovanje vizitk

“Dajva se naprej pogovoriti po mailu/telefonu.”

Zagotovo ste že slišali ta stavek, ko ste srečali potencialnega kupca ali osebo za poslovno sodelovanje – tukaj nastopi nepogrešljiva vizitka!

Takoj za logotipom je vizitka najbolj uporaben element v poslovnem svetu. Nosi ključne informacije o vas ali vašem podjetju, brez katerih si nadaljnjih stikov ni mogoče predstavljati. Poskrbite, da bodo vaše stranke navdušeno izvlekle vašo vizitko iz denarnice in vas kontaktirale!

Kaj potrebujem za izdelavo vizitke?

  • vaš logotip
  • podatke podjetja
  • kontaktne podatke
  • Ime/imena, ki bodo na vizitkah
  • opis želja o izgledu vizitk

Po prejemu vseh potrebnih podatkov oblikujem primere vizitk in jih posredujem. Vi izberete eno in me opozorite na morebitne napake ali popravke, ki jih naj izvedem na vizitki.

Za tisk vizitk se dogovorimo po zaključku oblikovnega procesa.

vizitkaMINI

35

Enostranska vizitka2 primera vizitkeOblikovanje za dodatno osebo: 7€Pošlji povpraševanje

vizitkaMAXI

50

Dvostranska vizitka3 primeri vizitkeOblikovanje za dodatno osebo: 5€Pošlji povpraševanje

Vizitka Kužek & Mucek

Vizitke

CGP Elektro Verdinek

CGP / Vizitke

Distopik vizitka

Vizitke

© 2016 - GM Graphic design, Matic Gričnik s.p.

040 241 272 | matic.gricnik@gmail.com